7 nov 2007

Teched so far

Hola,

Zit nu inmiddels al op de helft. Woensdag en dag drie van de Teched 2007. Tot nu toe veel nuttige info gehad.



Maandag was er de Keynote waarbij een aantal aankondigingen gedaan werden waaronder de aankondiging dat Visual Studio 2008 en het .Net framework eind november voor Microsoft Partners beschikbaar komt. Kwam Hassan van de DotNed gebruikersgroep nog tegen. Heb even een praatje gemaakt over de WII die hij bij de laatste bijeenkomst gewonnen had.

De eerste sessie waar in ben geweest was “Metropolis: Interchangeability of Operations”. Erg interessant verhaal over het ontstaan van interchangable components. De les hieruit was dat interchangeability voor software nog aan de voet van de berg staat en dat we nog wat kunnen leren van onze voorouder als Ford en General Motors en hoe die dit al toepaste toen ik nog under construction was. Daarna naar de sessie "Agile development in Team Systems" door Roy Osherove (http://www.iserializable.com/). De onderwerpen die hij aansneed waren o.a. Intergrated build, Scrum en Unit testen. Hij zong er ook nog een liedje over op zijn gitaar. Zie de foto's hier. Melodie: Sting - Every breath you take. Op weg naar huis kwam ik nog een mede teched bezoek tegen die in hetzelfde hotel verbleef. Toevalligerwijs stond hij de volgende ochtend in de lift toen ik weer naar de teched ging.

Dinsdag verschillende sessie gezien over o.a. WCF security Rollbased en Claims based en The Microsoft Entity Framework. Vandaag twee sessie gehad en ik heb net gegeten. Vanmorgen een interactieve sessie gehad over agile scrum en TFS en voor de lunch had ik een sessie over de nieuwe Software Factory: Modeling Services. Door Don Smith en Olaf Conijn. Deze zou binnekort uitkomen. Vanmiddag zoals Don het vertelde.

Moet er weer vandoor heb in een paar minuten weer een sessie. O en vanmiddag is het praatje van Rob Miles En daarna het teched feest!

En voor ik het vergeet:
Gadget Count:
1 MSND Petje
1 Balletje
1 Teched Tas
(valt een beetje tegen)

grtz Pierre

Geen opmerkingen: