20 jun 2007

Mag ik even voorstellen: Bakker #2

Vandaag was een spannende dag. Marjolein is nu 9 weken zwanger en vandaag hadden we de eerste echo. Vanmorgen om 9:00 moesten we bij het echobureau zijn. We wilde eigenlijk maar twee dingen weten: Gaat alles daar binnen goed, en is het er één! Beide vragen waren snel beantwoord: Alles goed en ja het is er één. Dit is wel een opluchting. Op een of andere manier is het deze keer toch spannender. Ik ben me er veel meer van bewust wat er allemaal mis kan gaan de eerste periode. Ik denk dat daarom nu iets meer zorgen maakte als bij Rayden.

Bij de verloskundige moesten we een aantal vragen beantwoorden. Ondertussen stierde Rayden door de kamer waarin allemaal dure apparatuur stond uitgestald. Het ging goed.. Rayden had alleen een of andere vreemde langwerpig metalen voorwerp te pakken. Geen idee waar ze dat voor gebruikte, maar in een verloskamer kan dat maar een beperkt aantal doelen hebben…

Goed de echo, Rayden begon volmondig “Bha” te roepen toe de verloskundige de gel voor de echo op de buik van Marjolein spoot. Even daarna was op de TV boven het bed de echo te zien en was daar al snel een minimensje te zien met vier uitsteeksels, een lijfje, een hoofd en een kloppend hartje. Het was zelfs net of hij/zij even zwaaide met één van de vier uitsteeksels om gedag te zeggen. Ook deze had weer de hik net als Rayden dat ook had tijdens zijn eerste 9 maanden als mimiman. Rayden keek aandachtig naar de TV, maar zijn aandacht was snel weer weg toen bleek dat Bumba in dit TV programma niet mee deed. Te vergeefs zocht hij naar de afstandsbediening <:o).

Alles goed dus! Ik heb de echo foto’s geplaatst. De eerste foto’s van #2!

1 opmerking:

Anoniem zei

Nou welkom kleine ukkel#2!
Doe je de komende maanden maar flink te goed aan al het lekkers dat je van je moeder krijgt.
Wij wachten geduldig nog een (heel lang)tijdje totdat jij het tijd vind om ook eens naar ons te komen kijken.
Veel plezier nog daarbinnen!
X. Syl.